top of page
Site logo - Psykolog Joanna Wilkås

Du kan boka ett samtal direkt via min onlinebokning och välja en tid som passar dig. Fundera över om du vill ses på plats i centrala Örebro eller via video.

Boka online

Computer to book online.

Du får berätta vad du brottas med och vad du vill ha hjälp med. Jag lyssnar och ställer frågor. Tillsammans kikar vi på vad du vill uppnå och vilka hinder som finns.

Första samtalet

Two people alking in therapist office

Vi arbetar utifrån dina behov. Det kan t.ex. handla om problemlösning eller verktyg för att hantera tankar och känslor. Du bokar själv nästa samtal utifrån vad som passar dig.

Fortsättningen

Pieces of a puzzle. To illustrate how we move forward.
  • Skribentens bildJoanna Wilkås

Välkommen till mig, privat psykolog i Örebro

Uppdaterat: 26 jan.

En blogg för dig som vill veta mer om mig och vad jag som psykolog arbetar med.


I februari öppnar jag upp de första tiderna till min privata psykologmottagning. En dröm som alltid känts så långt bort men som nu är möjlig tack vare en rad omständigheter och personer i min omgivning som stöttar. I samarbete med Lammgårds SPA & massage kommer du ha möjlighet att träffa mig i ljusa och fina lokaler mitt i centrala Örebro. För dig som bor på annat håll i landet eller av olika anledningar har svårt att ta dig så finns möjligheter till videosamtal.


Psykolog Joanna Wilkås i samarbete med Lammgårds SPA & massage, lokaler i centrala Örebro

På Storgatan 6 i Örebro, ett stenkast från Slottet, hittar du Lammgårds fina lokaler där du också kommer kunna träffa mig, Psykolog Joanna Wilkås.


Varför en blogg?


Som psykolog är samtalet och mötet mitt främsta verktyg. Men för den som söker hjälp kan det ibland vara jobbigt att ta steget när man inte vet vem man kommer att träffa. Det kan också vara så att man vill ta reda på mer eller prova lite på egen hand innan man tar stöd. Min intention är att du genom bloggen ska få chans att lära känna mig som psykolog, men också få mer information och enkla verktyg som du själv kan prova.


När du vill är du alltid välkommen till mig för stöd, fler verktyg och individuella anpassningar efter dina behov.

Välkommen!


Vill du träffa en privat psykolog i Örebro? Då är du varmt välkommen att boka en tid hos mig direkt i min onlinebokning.

Har du frågor eller har svårt att hitta en tid som passar dig så kan du också mejla mig innan du bokar. Du hittar min e-postadress på bokningssidan.103 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page